Opslagstavlen

Kære forældre

Som tidligere meddelt har Svendborg Kommune vedtaget, at man fremover kun kan tilgå Forældreintra via et UNI-login. Issø-skolen vil derfor lukke for andre adgangsmuligheder fra den 1. oktober 2018.

Herefter vil der kun være mulighed for at tilknytte 3 voksne til det enkelte barn – f.eks. 2 forældremyndighedsindehavere og 1 bedsteforælder (tredje voksen). Der vil derfor eksempelvis ikke være mulighed for at tilknytte to ”pap-forældre” til det samme barn.

Forældremyndighedsindehaveren/forældremyndighedsindehaverne skal give skriftligt samtykke til, at den tredje voksne får adgang til Forældreintra, jfr. den nye Persondataforordning.

Tilladelsesseddel vedlægges til brug ved indhentelse af skriftligt samtykke til tredje voksne, idet det bemærkes, at vedkommende ikke kan tilknyttes førend den udfyldte og underskrevne tilladelsesseddel er skolen i hænde.

Vejledning til oprettelse af UNI-login vedlægges tillige.

Evt. spørgsmål kan rettes til skolens kontorer på tlf. 6223 6116 (afd. Kirkeby) eller 6223 6180 (afd. Stenstrup).

Venlig Hilsen

Jesper Lundorff