Skolegårdsarbejde i Stenstrup

Nyhed billede
"Lillebæltsbroen" og tårnet i Store Skolegård fjernes i løbet af de næste dage. Senere vil et grønt hyggeområde blive etableret på legepladsen.
Tårnet blev bygget i 1990'erne i et samarbejde mellem 10. årgang på Stenstrup Skole og en international arbejdslejr med unge under Egebjerg Ungdomsskole.
"Lillebæltsbroen" blev bygget i 2000'erne af en aktiv forældregruppe i Stenstrup.
Men nu har råd og nedbrydning gjort, at en nedrivning er nødvendig.

Velkommen til Issø-skolen

Issø-skolen er en skole med læring af høj kvalitet for alle. Vi lægger vægt på at være en skole hvor alle har lyst til at være og alle har mod på at lære. Vi har meget fokus på fællesskab, dialog, anerkendelse og innovation. Skolen er struktureret således, at indskolingen fysisk er beliggende i Kirkeby, - mellemtrin, udskoling og miniklasser er fysisk beliggende i Stenstrup.

• Dorthe Lønberg Mortensen den 05-10-2018
    Oversigt over tilbud i efterårsferien - se nedenfor .......
    Dorthe Lønberg Mortensen den 19-09-2018

Kære forældre

Som tidligere meddelt har Svendborg Kommune vedtaget, at man fremover kun kan tilgå Forældreintra via et UNI-login. Issø-skolen vil derfor lukke for andre adgangsmuligheder fra den 1. oktober 2018.

Herefter vil der kun være mulighed for at tilknytte 3 voksne til det enkelte barn – f.eks. 2 forældremyndighedsindehavere og 1 bedsteforælder (tredje voksen). Der vil derfor eksempelvis ikke være mulighed for at tilknytte to ”pap-forældre” til det samme barn.

Forældremyndighedsindehaveren/forældremyndighedsindehaverne skal give skriftligt samtykke til, at den tredje voksne får adgang til Forældreintra, jfr. den nye Persondataforordning.

Tilladelsesseddel vedlægges til brug ved indhentelse af skriftligt samtykke til tredje voksne, idet det bemærkes, at vedkommende ikke kan tilknyttes førend den udfyldte og underskrevne tilladelsesseddel er skolen i hænde.

Vejledning til oprettelse af UNI-login vedlægges tillige.

Evt. spørgsmål kan rettes til skolens kontorer på tlf. 6223 6116 (afd. Kirkeby) eller 6223 6180 (afd. Stenstrup).

Venlig Hilsen

Jesper Lundorff