Billedet på sidehoved
 

Fastelavn I Kirkeby

Fastelavn I Kirkeby

Nyhed billede
Fastelavn I Kirkeby

Velkommen til Issø-skolen

Issø-skolen er en skole med læring af høj kvalitet for alle. Vi lægger vægt på at være en skole hvor alle har lyst til at være og alle har mod på at lære. Vi har meget fokus på fællesskab, dialog, anerkendelse og innovation. Skolen er struktureret således, at indskolingen fysisk er beliggende i Kirkeby, - mellemtrin, udskoling og miniklasser er fysisk beliggende i Stenstrup.

 • ikon
  Ole Møller Jensen den 02-02-2018
  FORSØG MED MOBILFRI SKOLE
  Kære elever og forældre på Issø-skolen / Stenstrup
  I ugerne 8-14 vil vi i Stenstrup gennemføre et forsøg med mobilfri skole.
  Det betyder, at alle elever i Stenstrup afleverer mobilen om morgenen og får den igen om eftermiddagen, når de skal hjem. Mobilerne bor gennem skoledagen i et "mobilhotel" i klassen i et aflåst skab.
  Det er en kendsgerning, at mobilerne fylder meget i elevernes bevidsthed, og vi vil nu forsøge at finde ud af, om fraværet af mobilerne giver mere opmærksomhed og koncentration i timerne og flere sociale aktiviteter og mere nærvær i pauserne.
  I kan læse om, hvordan vi vil gennemføre ordningen i vedlagte bilag "Mobilfri Stenstrup - uge 8-14-2018"
  Desuden kan I herunder se en lille film om mobiler og opmærksomhed og et indslag fra TV2-Fyn om en lignende ordning på Hjalleseskolen i Odense.
  Vi evaluerer på forsøget omkring påskeferien, og I vil i uge 14 få besked om, hvorvidt vi fortsætter, ændrer på eller dropper ordningen.
  Venlig hilsen Ole Møller Jensen

  1. Indslag om Hjalleseskolen - NB! Skal åbnes i nyt vindue: https://www.tv2fyn.dk/artikel/ja-til-oejenkontakt-nej-til-mobil 
  2. Film om mobiler og nærvær:
Ingen aktuelle aktiviteter i kalenderen
Ingen aktuelle nyheder