9AB SIDSTE SKOLEDAG

Nyhed billede
9AB / årgang 2008 har haft deres sidste skoledag.
Det blev en utrolig flot dag med morgenmad, udklædning, priser, awardshow, elevkonkurrencer, sang, vand, flagalle´ og ikke mindst højt humør hos elever, forældre og lærere.
En meget smuk afsked med tilværelsen som "almindelige" skoleelever i folkeskolen. Nu mangler kun de mundtlige prøver før næste etape i livet starter.
Tak til eleverne i 9AB for at give alle os andre i skolen en rigtig god oplevelse.
Følg linket og se MANGE fotos fra dagen.

Velkommen til Issø-skolen

Issø-skolen er en skole med læring af høj kvalitet for alle. Vi lægger vægt på at være en skole hvor alle har lyst til at være og alle har mod på at lære. Vi har meget fokus på fællesskab, dialog, anerkendelse og innovation. Skolen er struktureret således, at indskolingen fysisk er beliggende i Kirkeby, - mellemtrin, udskoling og miniklasser er fysisk beliggende i Stenstrup.

Dorthe Lønberg Mortensen den 14-06-2018
    SOMMERBOGEN
    Biblo.dk opfordrer alle børn mellem 7-14 år at læse og anmelde bøger i deres sommerferie.
    Der er mange fine præmier på højkant; der trækkes daglige vindere og på børnebiblioteket belønner vi alle børn, som har anmeldt mindst tre bøger, med en gratis bog.
    Som noget nyt trækker vi også lod om en flot 'luftsofa'/chillbag. Mere info findes på www.svendborgbibliotek.dk
  • 21-06-2018
    Sommerfest i Juniorklubben Stenstrup · 3A · 3B · 4A · 4B · 5A · 5B · 6A · 6B