Juleferie 2018

Nyhed billede
Sidste skoledag før juleferien var torsdag 20.12. I Stenstrup startede dagen med kirkegang og sluttede med "Nu er det jul igen", hvor der blev danset gennem hele skolen + udenfor med afslutning i gymnastiksalen. Der skulle også have været digital julebanko med Gammelnisse 1 + 2, men det måtte desværre aflyses pga. dårlig netforbindelse. Følg linket og se fotos fra dagen.
Glædelig jul til alle med tilknytning til Issø-skolen. Vi ses i 2019.

Velkommen til Issø-skolen

Issø-skolen er en skole med læring af høj kvalitet for alle. Vi lægger vægt på at være en skole hvor alle har lyst til at være og alle har mod på at lære. Vi har meget fokus på fællesskab, dialog, anerkendelse og innovation. Skolen er struktureret således, at indskolingen fysisk er beliggende i Kirkeby, - mellemtrin, udskoling og miniklasser er fysisk beliggende i Stenstrup.

Ingen aktuelle opslag
  • 20-02-2019