Lejrskole i Sønderborg

Nyhed billede
6. Årgang ønsker god weekend til alle, efter 5 gode dage på lejrskole i Sønderborg.

Velkommen til Issø-skolen

Issø-skolen er en skole med læring af høj kvalitet for alle. Vi lægger vægt på at være en skole hvor alle har lyst til at være og alle har mod på at lære. Vi har meget fokus på fællesskab, dialog, anerkendelse og innovation. Skolen er struktureret således, at indskolingen fysisk er beliggende i Kirkeby, - mellemtrin, udskoling og miniklasser er fysisk beliggende i Stenstrup.

Ole Møller Jensen den 24-09-2018
    STORE SKOLEGÅRD TOTALT LUKKET FOR LEG OG TRAFIK TIRSDAG 25.9. / Stenstrup
    CETS / anlægsgartnere fjerner tirsdag tårn og bro i Store Skolegård - derfor INGEN leg og trafik i skolegården. Trafik til og fra Håndværk & Design og Madkundskab foregår enten gennem Musik eller via indgangsdøre på "bagsiden" af fagfløjen.
    Frikvarterer: Brug legepladsen i Lille Skolegård.
    I den følgende tid vil der blive arbejdet i skolegården. I løbet af tirsdag 25.9. aftaler jeg med anlægsgartnere og CETS omkring afspærring og brug af legepladsen i de kommende uger. / vh. Ole
    Dorthe Lønberg Mortensen den 19-09-2018

Kære forældre

Som tidligere meddelt har Svendborg Kommune vedtaget, at man fremover kun kan tilgå Forældreintra via et UNI-login. Issø-skolen vil derfor lukke for andre adgangsmuligheder fra den 1. oktober 2018.

Herefter vil der kun være mulighed for at tilknytte 3 voksne til det enkelte barn – f.eks. 2 forældremyndighedsindehavere og 1 bedsteforælder (tredje voksen). Der vil derfor eksempelvis ikke være mulighed for at tilknytte to ”pap-forældre” til det samme barn.

Forældremyndighedsindehaveren/forældremyndighedsindehaverne skal give skriftligt samtykke til, at den tredje voksne får adgang til Forældreintra, jfr. den nye Persondataforordning.

Tilladelsesseddel vedlægges til brug ved indhentelse af skriftligt samtykke til tredje voksne, idet det bemærkes, at vedkommende ikke kan tilknyttes førend den udfyldte og underskrevne tilladelsesseddel er skolen i hænde.

Vejledning til oprettelse af UNI-login vedlægges tillige.

Evt. spørgsmål kan rettes til skolens kontorer på tlf. 6223 6116 (afd. Kirkeby) eller 6223 6180 (afd. Stenstrup).

Venlig Hilsen

Jesper Lundorff

Dorthe Lønberg Mortensen den 29-08-2018

TAL BEDRE SAMMEN I JERES PARFORHOLD

Svendborg kommune udbyder kommunikationskursus (PREP) for par med børn i alderen 0 -18 år

Kurset giver redskaber til at bedre kommunikationen og få nye perspektiver på samlivet.

Kurset forløber over 4 torsdage 1.-8.-22.-29.november 2018   fra 15.00 – 19.30

Kurset er gratis

Tilmelding til kurset på tlf. 62234646 eller mail Malene [email protected] senest 12.oktober.

Se nærmere information på kommunens hjemmeside www.svendborg.dk/prep

• 27-09-2018
    Sund Sex Svendborg · 9B