Skoleblad marts

Skolebladet for Issø-skolen

Velkommen til Issø-skolen

Issø-skolen er en skole med læring af høj kvalitet for alle. Vi lægger vægt på at være en skole hvor alle har lyst til at være og alle har mod på at lære. Vi har meget fokus på fællesskab, dialog, anerkendelse og innovation. Skolen er struktureret således, at indskolingen fysisk er beliggende i Kirkeby, - mellemtrin, udskoling og miniklasser er fysisk beliggende i Stenstrup.

Dorthe Lønberg Mortensen den 26-03-2015
    Gratis eksemskole torsdag den 9.4.2015
    Dorthe Lønberg Mortensen den 25-03-2015
    Mobning skal forebygges og stoppes i fællesskab.
    Mobning er børns problem, men de voksnes ansvar. Du spiller som forælder en vigtig rolle i forhold til at styrke det gode fællesskab og bekæmpe mobning.
    Børns Vilkår og TrygFonden står bag kampagnen #DeVoksnesAnsvar, som sætter fokus på, at mobning skal løses i fællesskabet. Sammen kan vi skabe god trivsel for alle børn.
    Følg linket http://www.bornsvilkar.dk/devoksnesansvar/ og få gode råd til, hvordan du kan være med til at forebygge og stoppe mobning i dit barns klasse.  Du kan også finde inspiration til forældrerådet og læse hvordan en forældregruppe i samarbejde med børn og lærere fik stoppet mobning i klassen.

Cecilie Jørring
    Studentermedhjælper
    Børns Vilkår
    Trekronergade 126 F, 2
    2500 Valby
    www.bornsvilkar.dk

Tilmeld dig Børns Vilkårs nyhedsmail og følg os på facebook

Pia Nørgaard den 24-03-2015
    Demokratifestival i Ollerup i maj 2015 - Se mere i linket.