Indvielse af platform i Teglparkens sø

Nyhed billede
Platformen er blevet til i et samarbejde mellem Nærdemokratigruppen i Stenstrup, Issø-skolen, Svendborg Naturskole og Svendborg Kommune.
Den er finansieret via fondsmidler fra Friluftsrådet, A.P.Møllers Fond og Svendborg Kommunes pulje til lokale initiativer.
Annegrethe Thingsgaard har været Issø-skolens meget aktive tovholder i processen.

Velkommen til Issø-skolen

Issø-skolen er en skole med læring af høj kvalitet for alle. Vi lægger vægt på at være en skole hvor alle har lyst til at være og alle har mod på at lære. Vi har meget fokus på fællesskab, dialog, anerkendelse og innovation. Skolen er struktureret således, at indskolingen fysisk er beliggende i Kirkeby, - mellemtrin, udskoling og miniklasser er fysisk beliggende i Stenstrup.

Ole Møller Jensen den 29-08-2016
    Nyt i fotoalbummet
    Klik på ikonet herunder for at se en billedserie med titlen:
    Indvielse af platform i Teglparkens sø
    Annette Steensen Larsen den 24-08-2016
    Husk vi holder forældremøde med mange spændende ting på programmetlaugh
    Læs dagordenen som er blevet udsendt
    Dorthe Lønberg Mortensen den 11-08-2016
    Forstå din teenager! - se nedenstående tilbud