Besøg af lastbilkaravanen i Kirkeby

Nyhed billede
Mandag den 12. september var lastbilkaravanen på besøg i Kirkeby

Velkommen til Issø-skolen

Issø-skolen er en skole med læring af høj kvalitet for alle. Vi lægger vægt på at være en skole hvor alle har lyst til at være og alle har mod på at lære. Vi har meget fokus på fællesskab, dialog, anerkendelse og innovation. Skolen er struktureret således, at indskolingen fysisk er beliggende i Kirkeby, - mellemtrin, udskoling og miniklasser er fysisk beliggende i Stenstrup.

Dorthe Lønberg Mortensen den 20-09-2016
    HVILKEN UDDANNELSE SKAL JEG VÆLGE EFTER FOLKESKOLEN?
    Elever og forældre på Issø-skolen kan hver onsdag eftermiddag få vejledning om valg af uddannelse på Ungdomsuddannelserne i Svendborg - "Fyraftens vejledning" i Campus - se vedhæftede bilag!
    Dorthe Lønberg Mortensen den 16-09-2016
    Om UNI-LOGIN
    16. september skiftede Svendborg Kommune leverandør til synkronisering af Uni-logins på skolernes trådløse net SVKSKOLE. Alle elever og personale på skoleområdet har et Uni-login.
    Selve dit Uni-login bliver bevaret, men af sikkerhedshensyn er det kun de oprindelige systemtildelte password til Uni-Login, der bliver flyttet med over.
    - HVIS du bruger dit oprindelige systemtildelte password skal du ikke foretage dig noget.
    - HVIS du senere selv har oprettet et password, skal du bruge dit gamle oprindelige password for at logge på apps og tjenester, der bruger Uni-login.
    - Og HVIS du vil have et nyt personligt password til Uni-login skal du derefter oprette et nyt.
    Vedhæftet er en vejledning til skift af Uni-login password. BEMÆRK at passwordet bør være på 8 tegn af hensyn til synkronisering med Google Apps for Education.
    Dorthe Lønberg Mortensen den 08-09-2016
    ÅBEN VIRKSOMHED I SVENDBORG / Hvilket job og hvilken uddannelse skal jeg have?
    Lørdag 5. november 2016 er der åben virksomhed i 54 forskellige virksomheder i Svendborg Kommune, hvor I og jeres store barn får lejlighed til at høre nærmere om karrieremuligheder m.m. - se vedhæftede brev fra formand for Børn og Unge Udvalget, Mette Kristensen - og læs meget mere om mulighederne lørdag 5.11. her.
    TILMELDING INDEN 10. OKTOBER - HER: