Skoleblad juni 2015

Issøskolen

God sommer

Velkommen til Issø-skolen

Issø-skolen er en skole med læring af høj kvalitet for alle. Vi lægger vægt på at være en skole hvor alle har lyst til at være og alle har mod på at lære. Vi har meget fokus på fællesskab, dialog, anerkendelse og innovation. Skolen er struktureret således, at indskolingen fysisk er beliggende i Kirkeby, - mellemtrin, udskoling og miniklasser er fysisk beliggende i Stenstrup.

Ole Møller Jensen den 02-07-2015
    De grønne pigespejdere har 50-års jubilæum i august - læs her.
    Pia Nørgaard den 30-06-2015
    Fra 1 august starter to nye medarbejdere i CETS med arbejdssted på Issø-skolen.
    Den nye teknisk serviceleder hedder Søren Elmbo. Søren er 41 år og uddannet elektrikker. Søren har blandt andet arbejdet som teknisk serviceleder på Naturama.

Desuden starter Casper Trapp som teknisk servicemedarbejder på afdeling Kirkeby. Casper er 43 år og uddannet ejendomsserviceteknikker. Casper har en baggrund som industrielektrikker.

Fra 1. august starter også Gitte Schrødder som ny sekretær på afdeling Kirkeby.

Velkommen til Søren, Casper og Gitte.

Dorthe Lønberg Mortensen den 17-06-2015
    Kære forældre

Se vedhæftede informationsbrev fra Kørselscenteret vedrørende befordring for skoleåret 2015/2016.