Velkommen til Issø-skolen

Issø-skolen er en skole med læring af høj kvalitet for alle. Vi lægger vægt på at være en skole hvor alle har lyst til at være og alle har mod på at lære. Vi har meget fokus på fællesskab, dialog, anerkendelse og innovation. Skolen er struktureret således, at indskolingen fysisk er beliggende i Kirkeby, - mellemtrin, udskoling og miniklasser er fysisk beliggende i Stenstrup.

Jesper Lundorff den 04-07-2014
    Sommerferie! Issø-skolen ønsker alle elever og forældre en god sommerferie.
    Skolestart d. 11. august kl. 8.00 i Stenstrup og kl. 8.10 i Kirkeby ifølge skema - se opslag på intra. Kontorerne er åbne igen fra d. 4. august.
    Ole Møller Jensen den 02-07-2014
    SKEMA 2014-15 / Stenstrup - elev- og forældreorientering
    Nu er skemaet endelig klar. Dvs. der er jo to skemaer, for vi kører med forskellige skemaer hver anden uge fra august.
    Her kan I se klasseskemaer for RØD og BLÅ uge, hvornår de røde uger og blå uger er, og en slags brugsanvisning til skemaerne.
    Hvem lærerinitialerne står for, kan I se ved at følge linket herunder.
    Vi er godt klar over, at der er meget nyt og mange spørgsmål - det er der også for os selv.
    Men vi må alle kaste os ud i det og løse problemer og udfordringer undervejs. Vi tror selv på, at vi har fundet en god måde at gå i gang med Skolereform 2014 på.
    Skemaerne bliver lagt "rigtigt" ind i Elev- og Forældreintra i uge 32.
    Ha' nu en rigtig god sommer.
    Anja Dam Thomas den 20-06-2014