SKOLEVALG 2015

Nyhed billede
Issø-skolen har deltaget i det landsdækkende Skolevalg 2015 for elever på 8. og 9. klassetrin. Valget foregik 29.1. efter et undervisningsforløb over 3 uger i samfundsfag.
Her er fotos fra valgdagen. Fyns Amts Avis dækkede valget med journalist og fotograf, så mon ikke der kommer en reportage en af de kommende dage.
NB! Torsdag aften 18.15-20 sender DR Ultra valgreportage fra Christiansborg.

Velkommen til Issø-skolen

Issø-skolen er en skole med læring af høj kvalitet for alle. Vi lægger vægt på at være en skole hvor alle har lyst til at være og alle har mod på at lære. Vi har meget fokus på fællesskab, dialog, anerkendelse og innovation. Skolen er struktureret således, at indskolingen fysisk er beliggende i Kirkeby, - mellemtrin, udskoling og miniklasser er fysisk beliggende i Stenstrup.

Pia Nørgaard den 27-02-2015
    Trivsel.
    Fredag d. 6. marts er det skolernes trivselsdag. Den fejres også på vores skole dog på forskellig vis på de forskellige afdelinger.
    Vi bruger Skolernes Trivselsdag til at synliggøre vores trivselsarbejde og markere, at vi arbejder aktivt for trivsel - og mod mobning blandt eleverne.

Desuden er alle elever i gang med, eller færdig med, den nationale trivselsmåling, som alle skoler en gang årligt skal gennemføre, som led i folkeskolereformens nationale mål om, at elevernes trivsel skal styrkes.

Når dette arbejde er færdiggjort vil vi selvfølgelig samle op på generelle og specifikke områder, hvor der måske skal gøres en ekstra indsats.

• 06-03-2015
    08:10-14:10
    National trivselsdag · 0A · 0B · 1A · 1B · 2A · 2B · 3A · 3B · 4A · 4B · 5A · 5B · 6A · 6B · 7A · 7B · 8A · 8B · 9A · 9B · M89 · MI4 · MI5 · MI6