NYT FRA & OM ISSØ-SKOLEN

Skoleblad november 2014

Velkommen til Issø-skolen

Issø-skolen er en skole med læring af høj kvalitet for alle. Vi lægger vægt på at være en skole hvor alle har lyst til at være og alle har mod på at lære. Vi har meget fokus på fællesskab, dialog, anerkendelse og innovation. Skolen er struktureret således, at indskolingen fysisk er beliggende i Kirkeby, - mellemtrin, udskoling og miniklasser er fysisk beliggende i Stenstrup.

• Dorthe Lønberg Mortensen den 13-11-2014
    Vil du være med til at udvikle og drive Svendborg Skolebio?
    Svendborg Skolebio overgår den 1. april 2015 fra kommunal filmklub til forening.
    Der afholdes i den forbindelse stiftende generalforsamling den 24. januar 2015 kl. 14.30 i Scala Svendborg.
    På generalforsamlingen skal der vælges en bestyrelse. Bestyrelsen får ansvaret for driften og udviklingen af Svendborg Skolebio.
    Efter den stiftende generalforsamling vil der blive serveret kaffe og kage efterfulgt af Susanne Biers film ”En chance til”, som blandt andet er optaget i Svendborg.
    Er du interesseret i at udvikle og drive Svendborg Skolebio i et samarbejde med andre ligesindede, kan du sende en mail til anette.due.johansen@svendborg.dk eller møde op den 24. januar i Scala.
    Hvis du har spørgsmål til Svendborg Skolebio, kan du kontakte Anette Due Johansen i Skoleafdelingen på telefon 6223 4634.
    Vel mødt!

Svendborg Skolebio
    Svendborg Skolebio har ca. 2.000 medlemmer og viser i vinterhalvåret film for medlemmerne i Scala.
    Skolebios hjemmeside: www.svendborgskolebio.dk

• 22-12-2014
    08:00-08:30
    Møde med forældre · 7A