Science show med Natur & Logik og SDU.

Nyhed billede
I dag præsenterede linjefaget Natur&Logik årets Science show for mellemtrinnet sammen med SDU. Årets tema var "Fuld af Farver!"
Følg linket for at se flere billeder.

Velkommen til Issø-skolen

Issø-skolen er en skole med læring af høj kvalitet for alle. Vi lægger vægt på at være en skole hvor alle har lyst til at være og alle har mod på at lære. Vi har meget fokus på fællesskab, dialog, anerkendelse og innovation. Skolen er struktureret således, at indskolingen fysisk er beliggende i Kirkeby, - mellemtrin, udskoling og miniklasser er fysisk beliggende i Stenstrup.

Caroline Bjerring Bækholm den 17-03-2019
    NYT: Alle klasser på mellemtrinnet deltager i år i matematik konkurrencen Kænguruen

Den tredje torsdag i marts er international Kængurudag, hvor ca. 6 millioner elever fra 75 lande deltager i den internationale matematik-konkurrence Kænguruen. Konkurrencen består af små anderledes og udfordrende opgaver, og formålet er at styrke elevernes interesse for matematik og give dem lyst til at udforske matematiske problemstillinger.
    Billedresultat for kænguru matematik
Ingen aktuelle nyheder